Gentile, accesoriile care completeaza orice tinuta

16 Nov. 2018

Geanta este un accesoriu de baza in garderoba oricarei femei, fara de care o tinuta vestimentara nu ar fi completa. Geanta preferata sau geanta pe care alegi sa o porti in zilele aglomerate poate spune multe lucruri despre personalitatea ta, precum si despre preferintele tale in materie de moda. Insa indiferent de gusturile pe care le ai sau indiferent de stilul vestimentar predominant, este esential sa alegi o geanta confectionata dintr-un material de calitate superioara, pentru a o putea folosi o perioada cat mai indelungata.

Intr-o geanta se pun toate lucrurile importante sau cele pe care le utilizam zilnic, de aceea aceasta ar trebui sa indeplineasca trei conditii esentiale:
  • sa fie indeajuns de incapatoare, pentru a putea pune in ea toate lucrurile de care ai nevoie pe parcursul unei zile;
  • sa fie comoda si usor de purtat sau de transportat, pentru a o purta pe toata durata zilei;
  • si cel mai important, sa fie in tendinte cu moda.
In magazinul nostru online se gaseste o gama diversificata de genti second hand femei, in diferite modele, marimi si culori, pentru a satisface toate gusturile. Va oferim modele variate de genti din piele naturala, precum si genti confectionate din alte materiale, pentru a completa orice tinuta cu un accesoriu unic, care sa va reprezinte in totalitate. De asemenea, puteti achizitiona si genti second hand care provin de la numeroase branduri renumite, acestea fiind de o calitate superioara.

Ce modele de genti trebuie sa am in garderoba?

O geanta mare si incapatoare
Potrivite pentru zilele aglomerate de la birou sau pur si simplu pentru situatiile in care este necesar sa porti dupa tine mai multe lucruri, gentile incapatoare cu multe compartimente sunt ideale pentru a-ti aranja si pentru a-ti organiza in mod eficient toate lucrurile. Poti opta pentru orice tip de geanta, indiferent de materialul din care este confectionata si indiferent de culorile tale preferate, atata timp cat aceasta se potriveste cu tinuta, completand-o in intregime.
 
O geanta plic, eleganta
Chiar daca stilul tau vestimentar este unul mai casul si nu obisnuiesti sa porti prea multe haine elegante sau sofisticate, din garderoba nu trebuie sa iti lipseasca sub nicio forma o geanta plic, eleganta. Este perfecta pentru evenimentele speciale in cadrul carora iti doresti sa impresionezi si o poti purta la orice fel de tinuta, fie ca e vorba de o rochie de seara rafinata, fie ca optezi pentru un costum masculin intreg. O geanta plic se poate asorta cu usurinta, fie cu pantofii, fie cu bijuteriile.
 
Geanta tip rucsac
Practica si confortabila, o geanta tip rucsac poate fi purtata in orice situatie si o poti lua cu tine oriunde, fiind in acelasi timp si extrem de incapatoare. O poti purta la tinute diverse si o poti lua cu tine chiar si la iesirile in oras deoarece este extrem de versatila si se potriveste de minune cu orice piesa vestimentara.

Categorii