Armani, un brand consacrat

18 Mar. 2019
Infiintat in 1975, Armani este un renumit brand de moda, care s-a remarcat de-a lungul timpului datorita creatiilor sale pline de eleganta, care au devenit o definite pentru lux si rafinament. Giorgio Armani este recunoscut  ca fiind unul dintre cei mai valorosi si cei mai buni creatori de moda, designerul fiind cunoscut, in special, pentru creatiile sale dedicate barbatilor si pentru croiurile impecabile. Tinutele marca Armani sunt impecabile si impun un stil relaxat, dar in acelasi timp elegant, iar preferinta pentru o paleta de nuante simple precum bleumarin, gri sau bej care caracterizeaza acestea creatii, au cucerit nu doar vedetele de pe covorul rosi, ci si lumea filmului. Armani nu este doar un brand de moda pentru incaltaminte, parfumuri sau imbracaminte, in ultima vreme afacerea s-a extins si in domenii precum cel am designului interior sau al decorarii de case.

Giorgio Armani a devenit una dintre cele mai puternice marci de lux de moda din lume, dezvoltandu-si sub-branduri pentru a putea raspunde nevoilor specifice ale diferitelor segmente de pe piata. Asadar, linia Giorgio Armani cuprinde renumite costume semnate Armani sau tinutele de Oscar, acestea fiind produse la un pret ridicat. Colectia Emporio Armani se concentreaza pe tendintele moderne si ofera produse gata pentru uz, in timp ce Armani Collezioni produce imbracaminte de intalta calitate destinata grupului de varsta mai inainte. Armani Jeans este o linie de denim orientata in special tinerilor intre 18 si 30 de ani, iar Armani Junior se adreseaza exclusiv copiilor.

Magazinul nostru online va pune la dispozitie o gama diversificata de haine second hand Armani, dintre care puteti alege blugi pentru barbati, camasi sau tricouri casual, geci, sacouri sau bluze pentru femei, precum si diverse accesorii (genti de dama sau rame pentru ochelarii de soare). Produsele second hand din gama Armani pe care vi le punem la dispozitie sunt de calitate superioara, fiind fabricate din cele mai bune materiale.

Categorii