Fusta - la ce tinute o purtam

5 Mar. 2018
Indiferent de culoare, material sau forma, fusta reprezinta un obiect vestimentar extrem de indragit, ce exprima feminitate. Extrem de versatila, fusta poate fi purtata si reinventata intr-o multime de tinute inedite, dand libertatea de a crea combinatii vestimentare unice, pline de culoare, care sa ne reprezinte in totalitate. Puteti achizitiona modele variate de fuste femei din magazinul nostru online deoarece va punem la dispozitie o gama diversificata, astfel incat sa alegeti modelul preferat.

Va propunem 3 idei de tinute inedite in care puteti purta mai multe tipuri de fuste:
Casual, de zi cu zi
Fusta reprezinta alegerea ideala in zilele obisnuite, atunci cand iesim la o plimbare prin parc sau in oras alaturi de prieteni si dorim sa purtam ceva confortabil. In astfel de situatii, va recomandam sa optati pentru o fusta simpla de blugi pe care o puteti combina alaturi de tenisi sau sandale joase
 
Intr-o tinuta office
Pentru zilele de la birou, o fusta cu talie inalta sau una conica simpla reprezinta alegerea ideala deoarece sugereaza ideea de eleganta si se potriveste perfect cu stilul clasic si sobru care se cere de obicei in mediul business. Alaturi de o camasa si un sacou sofisticat, fusta conica se integreaza usor in tinuta office, dand impresia de rafinament si bun gust.
 
Pentru un eveniment important
In cazul in care ne dorim sa atragem toate privirile la un eveniment important, putem opta cu usurinta pentru o fusta clos pe care sa o asortam cu un top simplu in partea de sus. In combinatie cu o pereche de stiletto sau cu sandale inalte si cu o pereche eleganta de cercei, aceasta tinuta va impresiona placut prin eleganta pe care o inspira.
 
 

Categorii