Perdelele second hand – aspect placut si materiale de calitate

10 Jan. 2019

Farmecul locuintei este dat in mare parte de detalii sau de diverse decoratiuni interioare, iar perdelele, draperiile sau jaluzelele contribuie si acesteia la aspectul estetic al casei. Esentiale pentru completarea intregii incaperi, perdelele nu trebuie sa iti lipseasca din locuinta sub nicio forma, mai ales atunci cand iti doresti sa creezi un design interior unic, care sa te reprezinte in totalitate.
Perdelele influenteaza mult aspectul unei camere, astfel ca acestea nu numai ca infrumuseteaza orice incapere, ci pot cu usurinta sa destinda atmosfera dintr-o locuinta, precum si sa ofere intimitate sau sa ofere mai multa lumina si caldura intr-o camera sobra si intunecoasa.
 

Modele variate, pentru intreaga casa

In magazinul nostru online se gaseste o gama diversificata de perdele second hand online, pentru toate gusturile, de la modele opace sau din voal, pana la modele din franjuri sau in culori variate, astfel incat sa ai posibilitatea de a le asorta cu fiecare incapere din locuinta. Iti punem la dispozitie perdele simple, pe care le poti combina cu mai multe culori sau decoratiuni interioare, dar si perdele cu diverse modele, potrivite pentru persoanele care vor sa opteze pentru modele mai indraznete, iesite din tipar.

In ceea ce priveste draperiile, indiferent de materialul din care sunt confectionate (catifea, tafta etc.), trebuie sa stii ca acestea invioreaza incaperea, mai ales daca sunt viu colorate. Pentru dormitor se poate opta pentru draperii din materiale mai grele, precum catifeaua, iar pentru living si sufragerie se potrivesc cele care permit luminii sa treaca prin ele.
 

Alegerea perdelelor in functie de camera

  • Ne petrecem cea mai mare parte a zilei in living si sufragerie, astfel ca aceasta incapere trebuie decorata cu perdele care sa dea un plus de eleganta camerei, dar care sa nu o incarce prea mult.Daca mobila este in culori mai inchise, poti opta pentru perdele in culori calde si pastelate, iar cu un mobilier in culori deschise, se potrivesc perdele in culori vii sau stridente. De asemenea, poti alege doua straturi de perdele: una dintr-un material gros, care sa blocheze lumina si sa ofere intimidate si una dintr-un material subtire, care sa permita luminii sa treaca.
  • Pentru bucatarie sunt recomandate  niste perdele practice, confectionate dintr-un material usor de intretinut si de curatat, in cazul in care acestea sunt patate cu mancare (bumbacul este o alternative buna in aceasta situatie). In general, lungimea lor ar trebui sa se opreasca la baza geamului, pentru a nu te incomoda sau pentru a nu incarca prea mult camera.
  • Bineinteles, pentru camera copiiilor se potrivesc cel mai bine perdelele viu colorate, cu diferite tematici indragite de acestia, dar si cu modele inedite care sa le stimuleze imaginatia si creativitatea. Poti alege modele de perdele cu personaje din desenele animate, dar si modele cu printese, robotei sau animalute.
 
 

Categorii