Rochii pe care trebuie sa le ai neaparat vara aceasta

18 Jun. 2019
Vara este sezonul perfect pentru rochite de tot felul, asadar trebuie profitat din plin de vremea buna, pentru a putea purta cat mai multe rochii pe care le avem in garderoba. Pe langa ca scot in evidenta feminitatea si delicatetea, rochiile sunt usor de purtat si de asortat, sunt lejere, insa pot fi si elegante in acelasi timp, iar daca sunt alese potrivit, acestea ne pun in valoare atuurile si forma corpului.

In magazinul nostru online veti gasi rochii de vara in diferite culori si imprimeuri, usor de asortat si de purtat indiferent de ocazie sau de stilul vestimentar predominant. Va oferim mai multe tipuri de rochii second hand, pentru toate gusturile, confectionate din materiale rezistente, de calitate superioara, care provin de la branduri de renume international.
 
Insa indiferent de stilul vestimentar pe care il avem fiecare din noi, din garderoba unei femei nu trebuie sa lipseasca niciodata 4 tipuri de rochi de vara:
Rochia tip camasa
Rochia tip camsa este o piesa vestimentara in tendinte, extrem de populara, deoarece poate fi purtata intr-o multe de combinatii si poate fi accesorizata intr-o multime de feluri. O astfel de rochita reprezinta alegerea ideala atat pentru un eveniment mai special, cat si pentru o tinuta casual sau pentru o escapada la mare.
Accesorizata cu o curea in talie, cu sandale joase si cu o geanta incapatoare poate fi alegerea perfecta pentru o iesire la cumparaturi, iar alaturi de botine decupate sau cu o pereche de sandale cu toc gros, este perfecta pentru o iesire seara in oras.
 
Rochia cu umerii goi
Perfecta pentru zilele caniculare, rochia cu umerii goi nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta de vara, mai ales daca este confectionata din materiale vaporoase, care iti vor lasa pielea sa respire. Aceste tipuri de rochite sunt feminine si iti pun in valoare senzualitatea, iar cu accesoriile potrivite te vor pune in centrul atentiei indiferent de locul in care vei alege sa le porti.
In functie de stilul si de materialul din care este confectionata, rochia cu umerii goi poate fi purtata atat in cadrul unui eveniment special (petrecere sau nunta), dar poate fi si o alegere casual pentru o simpla plimbare in oras.
 
Rochia din bumbac sau in
In rochiile de bumbac sau de in te vei simti confortabil de dimineata pana seara fara a-ti face griji ca vei transpira, iar materialul racoros si usor fac ca aceste rochii sa fie perfecte pentru  zilele cu temperaturi crescute. Poti opta pentru o rochie mulata sau conica in zilele in care iti doresti o tinuta eleganta pentru birou, insa poti alege si o rochie mai vaporoasa atunci cand doresti sa te racoresti  la o plimbare alaturi de prieteni.
Iar pentru ca vara este sezonul ideal pentru festivaluri de muzica, trebuie sa stii ca o rochie din bumbac sau din in reprezinta ocazia perfecta de a-ti crea o tinuta boho de vara, cu care sigur vei impresiona.
 
Rochia maxi
Rochitele maxi sunt piesele vestimentare care te fac remarcata indiferent de locul in care le vei purta, iar faptul ca se potriveste de minune oricarui tip de silueta o face o piesa vestimentara care nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei. Este usor de adaptat atat tinutelor de zi, cat si a celor de seara, iar modalitatile de purtare sunt multiple, in functie de stilul fiecaruia.
Pentru o tinuta de zi, poti alege o rochie maxi din materiale vaporoase, usoare, cu imprimeuri de diferite tipuri (chiar imprimeuri florale), iar pentru o tinuta mai speciala de seara, poti opta pentru rochii maxi in culori indraznete, pe care sa le asortezi cu sandale inalte si cu accesorii discrete.

Categorii