Guestbook
20 Mar 2020
Am făcut o singură comanda până acum si da, am fost super mulțumită. Sa vedem acum cu a doua cum va fi. Va anunt 😉
28 Feb 2020
Foarte frumoase hainele comandate, fără pic de urmă de uzură. Mulțumesc!
26 Jan 2020
Mulțumesc frumos pentru calitatea oferită. Voi rămâne clienta fidelă!
8 Jan 2020
Am comandat de foarte multe ori. Avand in vedere ca nu poti vedea in realitate lucrurile, nu poti vedea materialul etc, cateodata poti avea surprize neplacute, adica sa comanzi o rochie care in poza pare superba iar in realitate sa aiba un material care sa nu placa. Mi s a intamplat de cateva ori, dar in 95% din cazuri am avut surprize placuta. Am cumparat multe lucruri de calitate la preturi foarte bune. Acele putine haine care m au dezamagit au avut pretul cam mare dar s a compensat cu restul. La cate lucruri am cumparat ma asteptam sa primesc un voucher, o reducere o surpriza..... Dar sunt foarte bucuroasa ca am putut sa imi i au atatea lucruri frumoase. Cand comandati sa va uitati foarte bine la poza, faceti zoom s o vedeti de aproape, verificati compozitia materialului, facand zoom puteti vedea materialul mai de aproape, pe mine m a ajutat dar nu tot timpul. In concluzie daca vreti haine de calitate la pret bun, aici gasiti.
17 Nov 2017
Am comandat si primit foarte multumita , produse de calitate in stare foarte buna Multumesc frumos ! foarte multumita
22 May 2017
Am comandat multe produse, sunt foarte multumit, de fiecare data am primit ce am cerut. Produsele sunt foarte curate , ca noi, si platesti mult mai putin decat pentru un produs nou.
21 May 2017
Doresc sa va multumesc pentru seriozitate, si de asemenea pentru calitatea produselor pe care le ati trimis foarte prompt. Va doresc un an nou fericit!

Parerea ta conteaza!