Guestbook
1 Dec 2020
O echipa de oameni bine pregatiti,comunicare,intelegere, lucruri frumoase și de calitate.O sa rămân o clienta fidela pt.voi și multumesc!
17 Nov 2020
Sunteti grozavi!Ma bucur ca v-am descoperit!
22 Sep 2020
A ajuns príma mea comanda si sunt foarte multumita. Este prímul meu shopping SH online si nu stiam la ce sa ma astept. Sunt placut surprinsa de calitatea produselor, fara defecte la preturi bune. Marimile se potrivesc perfect. Sunt foarte incantata!
19 Aug 2020
Sunt foarte multumita de hainele, accesoriile de casa achizitionate. Au calitatea foarte Buna. Sunt dependenta de acest webshop 😉
5 Aug 2020
Am pus pana acum 26 de comenzi pentru ca personalul care lucreaza este foarte operativ adica comenzile ajung repede, hainele sunt calitative si sunt foarte multumita! As avea de adaugat doar faptul ca pacat ca nu se acorda clientilor fideli anumite discount-uri sau produse cadou asa cum fac si alte firme concurente de pe net! Dar in rest numai de bine, sper sa existati cat mai mult!
10 Jul 2020
Ma declar extrem de incantata. Am comandat de nuvstou cate ori ai de fiecare data am fost multumita de ceea ce am primit. Nu ar strica cate o reducere extra sin cand in cand pentru clientii fideli ;)
12 May 2020
Vă las al doilea feedback, pentru că sunt foarte mulţumită. Preţuri decente şi produse impecabile după cum am mai spus. Am comandat de două ori într-un timp scurt şi v-am recomandat şi unui prieten care şi acesta a comandat şi a fost foarte mulţumit fără nici o exagerare! Mulţumim!
22 Apr 2020
Mă bucur că am găsit acest site! Este mult mai simplu de achiziționat produse SH (și noi) online, din punctul meu de vedere. Aveți prețuri excelente, am primit comanda de la dumneavoastră și am rămas plăcut surprinsă de calitatea produselor, deși avem puține emoții, deoarece v-am găsit după un search pe google, sunteti wow, produsele nu au defecte, prețurile super, tocmai ce am pus o nouă comandă.
16 Apr 2020
Multumesc mult de tot! Coletul a ajuns in doua zile, hainele sunt in stare perfecta, exact ca in poze, ambalate cu mare grija. Sunt extraordinar de multumita. Recomand cu mare caldura.
15 Apr 2020
Hainele sunt superbe, accesibile pentru orice buzunar și comanda a ajuns super super repede!!! Voi mai comanda cu drag 🥰
20 Mar 2020
Am făcut o singură comanda până acum si da, am fost super mulțumită. Sa vedem acum cu a doua cum va fi. Va anunt 😉
28 Feb 2020
Foarte frumoase hainele comandate, fără pic de urmă de uzură. Mulțumesc!

Parerea ta conteaza!